میکروسوئیچ تاور کرین کلیدی است که با فشار فیزیکی به قطع یا وصل انرژی می پردازد. استفاده از میکروسوئیچ ها هزینه ی بسیار پایینی دارد که با توجه به عمر بالایی که دارند یکی از ابزار های مکانیکی بسیار رایج هستند و در تاور کرین ها به کار می روند. با توجه به اینکه که اما از کارکرد دقیق میکروسوئیچ ها اطلاع دقیق نداریم اما می دانیم که عمکلکر و کارایی آن بر عملکرد تاور کرین ها بسیار تاثیر گذار است و میکروسوئیچ تاور کرین، میکروسوئیچ اورلود می باشد.
برای اجاره تاورکرین و دریافت مشاوره با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.
میکروسوئیچ تاور کرین چیست؟
نکته ای که بسیار حائز اهمیت است این است که انتخاب و تشخیص میکروسوئیچ ها به تناژ تاور کرین بستگی دارد و همچنین میزان باربری نوک فلش و میزان باربری به وسیله ی میکروسوئیچ ها تنظیم می گردد و این ویژگی ها نوعی ویژگی مکانیکی هستند که حالت چرخ دنده ای است و برای قلاب و گردون شاریوت استفاده می شود.
میکروسوئیچ چیست؟
میکرو سوئیچ به انگلیسی (Limit Switch) نامیده می شود. در حقیق میکروسوئیچ نوعی سوئیچ محسوب می شود که با حرکت یک قطعه ماشینی و یا با حضور یک جسم جریانی را عبور میدهد. وظیفه میکروسوئیچ این است که از محدود کردن دامنه حرکتی مکانیزمهای چرخشی و یا وینچ های صنعتی به خوبی محافظت کند. میکروسوئیچ تشخیص دهنده حضور یا حرکت یک قطعه می باشد که با کمک آن می توانیم در کنترل دیگر دستگاهها برای بخشی از الگوریتم کنترلی استفاده کنیم.
تعمیر تاورکرین خود را به یگانه کرین بسپارید.
مثلا از میکروسوئیچ به عنوان یک قفل ایمنی،. یا برای شمارش کردن اجسامی که از یک نقطه رد میشوند می توان استفاده کرد.
لیمیت سوئیچ چیست؟
لازم به ذکر است لیمیت سوئیچ یک دستگاه الکترومکانیکی می باشد. با کمک این قطعه می دانیم که از یک عملگر مکانیکی متصل به کنتاکت ها تشکیل می شود، می توانیم کاربری های گوناگونی را دریافت کنیم. به عنوان مثال یک جسم وقتی به یک کنتاکت میرسد، لیمیت سوئیچ باعث قطع یا وصل شدن می شود. کنتاکتها به منظور ایجاد و یا قطع جریان الکتریکی مورد استفاده قرار می گیرد که می توانیم به خصوصیات لیمیت سوئیچها اشاره کنیم،
یکی از مهم ترین خصوصیات آن ها استحکام، عملکرد قابل اعتماد در محیطهای مختلف، سهولت در نصب،. قابلیت تکرار پذیری بالا و پوشش بادوام است. به همین منظور می تواند بسیار مورد استفاده قرار گیرد.
کاربرد لیمیت سوئیچ های تاورکرین
کاربرد میکروسوئیچ این است که دامنه حرکتی وینچ های صنعتی یا مکانیزم های چرخشی را محدود سازد. در دستگاه تاورکرین به سه روش زیر میکروسوئیچ کاربرد دارد.
برای اینورترکردن تاورکرین و دریافت مشاوره با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.
1_ حرکت شاریوت روی فلش دستگاه را محدود می کنند. حرکت در ابتدای فلش، جهت جلوگیری از برخورد بار به کابین اپراتور و در انتهای فلش، جهت جلوگیری از خروج شاریوت از انتهای فلش محدود می کنند.
2_ حرکت عمودی قلاب،کنترل حداقل ارتفاع قلاب از سطح زمین و جلوگیری از برخورد قلاب به زیر فلش دستگاه محدود می کنند.
3_ میزان گردش دستگاه حول محور عمودی در هر دو جهت عقربه های ساعت و خلاف آن محدودیت وجود دارد که در اثر گردش بیش از حد مجاز تاورکرین، باعث می شود که کابل های برق آن قطع شود. در برخی پروژه ها بدلیل مجاورت با ساختمان و یا در صورت برخورد با موانع فیزیکی دستگاه در اثر گردش آن وجود دارد. میزان گردش تاورکرین توسط لیمیت سوئیچ محدود می شود.
برای اورهال تاورکرین و دریافت مشاوره با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.
ویژگی های میروسوئیچ ها چیست؟
از جمله ویژگی های میکروسوئیچ ها این است که می توانیم به کمک آن به شناسایی وضعیتهای مختلف بپردازیم. به عنوان مثال حضور و یا عدم حضور. موقعیت یابی، رد شدن و شناسایی است. درواقع ویژگی اصلی این است که از میکروسوئیچ ها برای کنترل حرکت ماشینآلات استفاده میشود. برای مثال میتوان به ماشینهای برش، جرثقیلها و بالابرها،. نوارهای نقاله، تاورکرین ها، ماشینهای تراش خودکار و… این امر برای آن است که بتوانیم ایمنی کار را بالا ببریم و رحت تر کار را شروع کنیم.
انواع میکروسویچ تاورکرین قطع کن لیمیت سوئیچ تاورکرین
به طور کلی محدود کننده های ایمنی تاورکرین به دو دسته تقسیم می شود
- محدود کننده های حرکتی تاورکرین
- محدود کننده های بار تاور کرین
- لیمیت سوییچ قلاب یا همان هوک
- قطع کن گردان ( محدود کننده چرخش تاورکرین )
- لیمیت سوییچ شاریوت یا همان کالسکه تاورکرین
- لیمیت سوئیچ یا محدود کننده حرکتی جابجایی خود تاورکرین در مدل های نصب روی ریل
- محدود کننده نیروی وارده به تاورکرین
- محدود کننده سرعت بالا و بیشترین بار ایمن MSWL
تاورکرین ها انواع گوناگونی دارند که این نوع مختلف مربوط می شود به انواع برند هایی که ارائه می شود.
قدرت باربرداری در جرثقیل برجی چگونه است
قدرت باربرداری در تاور کرین بسته به به ساختاری که دارد بررسی می شود. اینکه تاور کرین در باروی تا چه حد از تناژ را می تواند باربری کند. البته باید بدانیم که باربرداری توسط الکترومتور ها انجام می شود چرا که با توجه به الکترو موتور گیربکس باید قوی باشد تا بتواند وینچ متصل شود. همچنین باید اشاره داشته باشیم به سیم بکسل که به اندازه ارتفاع تاور کرین بستگی دارد و با توجه به رابط مورد نظر به اجسام وصل می گردد.
برای خرید تاور کرین و دریافت مشاوره با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.
در تاورکرین وجود دکمه قطع کن را می توانید ببینید که به همراه میکروسوئیچ کنترل می گردد.
باربرداری به علت جلو و عقب کردن اجسام
تاور کرین با بالا بردن یا بلند کردن اجسام می توانند اشیا را جلو و یا عقب ببرند. اگر بار به سمت جلو باشد نوک قلاب هم به جلو می رود اگر حرکتشان به عقب باشد حرکت شاریوت هم به عقب است. بار وری به صورت استاندارد باعث خاموش شدن میکروسوئیچ ها می شود و همین امر باعث می شود که عملیات باروری شکل نگیرد.
حرکت جرثقیل های برجی
پایه تاورکرین برروی یک پایه تثبیت قرار می گیرد و ثابت است. امکان نصب دستگاه بصورت متحرک است. نصب تاورکرین بر روی ریل یا زنجیر صورت می گیرد. ظاهری این زنجیر ها شبیه زنجیر های تانک جنگی است. تاور کرین دیگری بر روی چرخ نصب می گیردد که ظاهر آن شبیه چرخ های هواپیما است. به همین شکل روی زمین در حال حرکت هستند و جا به جا میشوند.
جهت اطلاع از سرویس نگهداری ماهانه و سالانه تاور کرین تماس بگیرید.
تاورکرین های متحرک در پروژه هایی استفاده می گردد که سازه های بسیاری در حال ساخت وجود دارند و برای جا به جا کردن اجسام نیازمند جرثقیل برجی هستند. کنترل جرثقیل های برجی با کمک الکتروموتور های برجی و گیر بکس هایی که دارای ترمزهای قوی باشند انجام می گردد.