یکی از وسائلی که برای حمل مصالح سنگین ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند کار را به سرعت بالایی پیش ببرد، تاور کرین است. تاور کرین ها دارای انواع متفاوتی هستند که برای ساخت و ساز هر کدام از آن ها وظیفه و مسئولیتی را برعهده دارد. در این مقاله سعی داریم درباره ی جدا شدن و مونتاژ تاور کرین و جرثقیل ها صحبت کنیم.
تعمیر تاورکرین خود را به یگانه کرین بسپارید.
تاور کرین چیست؟
تاور کرین یا جرثقیل برجی یکی از پر کاربردی ترین ابزار آلات ساخت و ساز است که هدف از استفاده ی تاور کرین ها برای سرعت بخشیدن در پیشبرد پروژه ها است. همچنین تاور کرین می تواند برای جابجایی و انتقال وسایل و تجهیزات هم بسیار موثر باشد و روند کار ها را سرعت بخشند. تاور کرین ها می توانند با توجه به نوع کاربرد و کارایی که دارند انواع هزینه های موجود در پروژه ها را هم کاهش دهند.
برای خرید تاور کرین و دریافت مشاوره با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.
در حقیقت تاور کرین نوع مدرن شده اهرم های تعادلی است که از قطعاتی مشابه اهرم های معمولی ساخته شده است. البته یک تفاوت وجود دارد آن هم این است که پایه تثبیت دستگاه است که در بتن قرار دارد. شرایطی هم دیده می شود که برای ارتفاعات بلند توسط کمربند به قسمت هایی از سازه و ساختمان وصل می گردد. ویژگی تاور کرین این است که دارای قدرت باربرداری بالا ، قدرت مانور به سمت غقب و جلو ، قدرت مانور گردشی، حرکتی کلی دستگاه و قدرت ارتفاع گیری بالا است. تمامی این موارد باعث شده است تا از تاور کرین برای ساخت ساختمان های بلند و برج های مرتفع استفاده کرد.
نصب و مونتاژ تاور کرین
مونتاژ تاور کرین نصب تاور کرین را به همراه دارد اما دمونتاژ تاور کرین، تاور کرین را ازحالت نصب خارج می کند. تاور کرین در انواع مختلفی ارائه می گردد که نصب و افزایش و کاهش ارتفاع آن ها دارای تفاوت است همین امر بستگی به نوع و مدل جرثقیل دارد. برای سخت ساختمان سازی از تاور کرین ثابت استفاده می شود این تاور کرین بسیار پرکاربرد است و می توان از آن استفاده کرد.
1_ نصب پایه تاور کرین
در مرحله اول نصب مدل تاور کرین، به نصب پایه و مونتاژ آن به فوندانسیون باید اشاره کنیم. وظیفه ی این قسمت این است که باید تمام وزن خود دستگاه و تجهیزات را تحمل نماید. پایه تاور کرین های ثابت روی بتن نصب می گردد و پایه تاور کرین های متحرک روی کالسکه یا ریل نصب می گردد و چگونگی نصب آن ها بستگی به نظر و درخواست شما است.
جهت اطلاع از سرویس نگهداری ماهانه و سالانه تاور کرین تماس بگیرید.
اگر نیازی به جا به جایی جرثقیل برجی در طول پروژه نداشته باشد از پایه ثابت یا کالسکه ثابت استفاده کنید. اگر نیاز دارید آن را جابه جا کنید می توانید از ریل متحرک استفاده کنید.
2_ نصب سکشن اصلی
در مرحله دوم باید به نصب سکشن اصلی به پایه ای که در مرحله قبل نصب شد، بپردازید. برای افزایش ارتفاع سکشن اصلی باید با پیچ و مهره های فولادی به پایه جرثقیل متصل گردد. همچنین در نظر داشته باشید که اگر این سکشن ها به دلیل اینکه از سایر سکشن ها قوی تر و محکمتر و بزرگتر هستند، سکشن اصلی یا مادر شناخته نمی شوند. برای نصب این پایه تثبیت از ۱۶ بولت فولادی استفاده می گردد که این بولت ها به تحمل گشتاوری حدود ۴۳۰۰ پوند بر فوت کمک می کنند.
برای اورهال تاورکرین و دریافت مشاوره با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.
لازم به ذکر است که در نصب سکشن مادر باید دقت و توجه کافی داشته باشید؛ زیرا اگر پایه سکشن انحراف پیدا کند و کج شود، باعث می گردد تا سایر سکشن ها نیز کج وصل شوند و دستگاه هم در ارتفاعات بالا منحرف می شود بنابراین اگر میزان دقت کمی داشته باشید کنترل دستگاه سخت می شود. در هر صورت این مرحله دقت و حوصله ی کافی را از شما طلب می کند.
3_ نصب گردان و زیر گردان تاور کرین
یکی دیگر از بخش های مهم برای نصب تاور کرین نصب گردان است این بخش یکی از سنگین ترین قطعات تاور کرین است که با توجه به وزن زیادی که دارد، برای حمل آسان آن نیاز داریم که به دو قسمت مجزا تقسیم کنیم. اولین قطعه زیر گردان است که قطعه ثابت که باید قبل از مونتاژ گردان نصب شود. گردان معمولا سنگینترین قطعه در جرثقیل برجی محسوب می شود که این دو قطعه به صورت مجزا نصب می گردد.
برای اینورترکردن تاورکرین و دریافت مشاوره با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.
4_نصب کله قندی و کنفلش تاور کرین
نصب کله قندی یکی دیگر از این مراحلی است که باید به سرانجام برسد. کله قندی دقیقا آن بخشی است که به گردان وصل می شود و بعد از اینکه آن نصب شد نوبت کنفلش است. وقتی کنفلش نصب شود، جرثقیل متحرک آن را بالا می برد تا کابل ها یا بازوهای مهار به وسیله پین به کله قندی تاورکرین وصل گردد تا امنیت تاور کرین تامین گردد. در نتیجه در بخش می توان وزنه های بتنی را روی آن نصب کرد.
5_ نصب فلش یا بازوی تعادل
بازوی تعادل که اصطلاحا فلش است، قطعه ای است که با پین به گردان متصل می گردد و .بعد از نصب کابل های برق و بازوی تعادل را به کله قندی وصل می کند و بعد وزنه های بتنی روی آن گذاشته می شود تا تعادل جرثقیل بعد از بلند کردن وسایل و ارتفاع گرفتن حفظ شود.
6_ نصب بازوی عامل
در این مرحله یاید بازوی اصلی را نصب سازید زیرا در این مرحله باید دستگاه بتواند بار های سنگین ساختمانی را انتقال دهد این بخش از تکه های مختلفی تشکیل می شود و به گردان وصل می شود.
7_ نصب شاریوت تاور کرین
در این بخش باید به نصب شاریوت به تاور کرین بپردازیم که بعد از نصب این مرحله وزنه های کنفلش اضافه می گردد. برای راه اندازی و پیاده سازی تاورکرین از بکسل های شاریوت و قلاب می توان استفاده کرد.
8_ نصب تابلوی برق تاور کرین
بعد از نصب بکسل های شاریوت و قلاب، باید تابلوی برق دستگاه را نصب کنیم. کارایی این دستگاه این است که به تبدیل جریان مستقیم AC دریافتی به جریان متناوب DC، قطعه اصلی و منبع انرژی تاورکرین یعنی الکترو موتور را تغذیه می کند.