نصب و پیاده سازی آسانسور کارگاهی
یکی از دغدغه هایی که بسیاری از خریداران و مشتریان آسانسورهای کارگاهی دارند، در مورد نصب و پیاده سازی آن می باشد. چرا که نصب و پیاده سازی دقیق آسانسورکارگاهی بسیار مهم است و می تواند سلامت و کارکرد دقیق و درست آن را تضمین کند. با توجه به حساسیت بالایی که آسانسورهای کارگاهی دارند، به همین دلیل لازم است که نصب و پیاده سازی آن به وسیله افراد متخصص و ماهر باشد، تا به این صورت از به وجود آمدن خطرات و آسیب های احتمالی جبران ناپذیر در آینده جلوگیری نمود.
نصب و پیاده سازی انواع آسانسور کارگاهی
برای نصب آسانسور کارگاهی اولین و مهم ترین نکته ای که لازم است مدنظر قرار داد، نوع آن می باشد. آسانسورهای کارگاهی به طور کلی به دو دسته ثابت و سیار تقسیم می شوند. از این رو، نصب و پیاده سازی آن ها با همدیگر نیز فرق می کند. آسانسورکارگاهی ثابت، آسانسوری است، که برای جا به جایی مصالح سنگین، بار و افراد در کارگاه ها، کارخانه ها، صنعت ساخت و ساز و حتی نمایشگاه های اتومبیل و فروشگاه ها و غیره با کار می رود.
این نوع آسانسورها بسیار پر قدرت می باشند و پیچیدگی زیادی نیز ندارند. ولی با این حال، فضای کمی را اشغال می کنند و امکان تغییر در آن ها نیز ممکن می باشد. استفاده و نصب این دسته از آسانسورها زیاد دشوار نیست و می توان گفت که نصب سریع و آسانی دارد. برای نصب آن ها نیاز به مکانی ثابت وجود دارد تا چاهک برای استقرار تجهیزان و هم سطح شدن با زمین در آن ایجاد شود.
اما نوع دومی از آسانسورهای کارگاهی وجود دارند، که در زمان نصب باید به آن دقت داشت، آسانسورهای کارگاهی سیار می باشند. این نوع آسانسورها برای انجام کارهایی در ارتفاعات مانند تمیزکردن نمای ساختمان ها، تعویض لامپ های معابر، شستن شیش ها و غیره استفاده می شود. آسانسورهای کارگاهی متحرک و یا سیار نوعی از بالابرهای می باشند که دارای قابلیت سریع جا به جایی و همچنین امکان سریعت جا به جا کردن بار و نفرات را دارند.
این نوع آسانسورها برای استفاده نیاز به نصب در یک جای ثابت ندارند و به راحتی در هر مکانی و یا ارتفاعی به کار گرفته می شود. بنابراین بر اساس نوع و کاربردی که آسانسور کارگاهی دارد، نصب و پیاده سازی آن می تواند با همدیگر فرق داشته باشد.
جهت خرید آسانسور کارگاهی کلیک کنید یا با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.
نحوه نصب و پیاده سازی آسانسور کارگاهی
به دلیل پیچیدگی و حساسیت بسیار زیادی که آسانسورهای کارگاهی دارند، نصب آن از حساسیت بالایی برخوردار است و از این رو، نیاز به استفاده از افراد کارشناس و متخصص می باشد. آسانسورهای کارگاهی را بر روی سقف نصب می کنند و همانند اکثر بالابرهای ساختمانی فاقد پایه می باشد.
برای این منظور وینچ را بر روی ریل قرار می دهند و سپس آن را بر روی سقف نصب و محکم می کنند. البته طول ریل ها می تواند اندازه های بسیار متغیری دارد باشد و از این رو، باید در زمان نصب اندازه مناسب آن را استفاده کرد که به این صورت ریل زیاد و یا کم نیاید. از دیگر نکات مهم در مورد ریل ها، جنس آن می باشد، که از آهن کشی می باشد. بعد از این که کارشناسان و متخصصان از صحت و اطمینان آسانسور کارگاهی مطمئن شدن، آن را نصب می کنند.
با نصب آن می توان بار را روی آن جایگزین کرد و آن را به آسانی در سطوح افقی و یا عمودی جا به جا نمود. نصب اسانسورکارگاهی با کیفیت بالا و به صورت دقیق و درست می تواند از احتمال به وجود آمدن خسارت های ناگوار پیشگیری کند و سبب بالا بردن ایمنی آن و حفظ جان انسان ها شود.
مراحل نصب و پیاده سازی آسانسور کارگاهی
برای این که بتوان آسانسورکارگاهی را نصب کرد، باید به برخی نکات مهم و اساسی توجه کرد و به آن دقت کرد. از جمله این نکات می توان به سالم بودن آسانسورکارگاهی و بی عیب و نقص بودن تمامی قطعات آن اشاره کرد. به دلیل این که آسانسورهای کارگاهی دارای اجزای مختلف و متنوعی می باشد و به دلیل پیچیدگی هایی زیادی که دارند، لازم است، که نصب و پیاده سازی آسانسورکارگاهی به صورت مرحله به مرحله و با دقت زیاد و اصولی انجام شود. از جمله مراحل نصب و پیاده سازی آسانسور کارگاهی به صورت دقیق و اصولی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
مرحله اول: آماده کردن مقدمات نصب و پیاده سازی آسانسور کارگاهی
اولنی مرحله نصب آسانسورکارگاهی که مرحله بسیار حساس و مهمی نیز است، نصب پایه های آسانسور کارگاهی می باشد. مسلمان نصب همه نوع آسانسورکارگاهی ابتدا با نصب پایه ها شروع می شود. نصب درست و دقیق پایه ها بسیار مهم استو باید در ابتدا مکان و محلی که برای نصب آسانسورکارگاهی لازم است، تعیین شود و قطعات و ابزارهای لازم برای نصب در آن جاگذاری و نصب گردد. البته این روش نصب برای آسانسورهای کارگاهی ثابت می باشد و برای آسانسورهای کارگاهی متحر نیاز به نصب نمی باشد.
بنابراین برای نصب آسانسورکارگاهی باید ابتدا مقدماتی را فراهم کرد و بعد شروع به نصب نمود. از جمله این مقدمات می توان به جانمایی اشاره کرد. جانمایی مکانی است که قرار است آسانسورکارگاهی در آن نصب شود. این مکان باید سطح صافی داشته باشد و یک فونداسیون به ضخامت حداقل 20 سانتی متر در آن ایجاد کرد و سطح آن را کاملا ترار و صاف کرد. از دیگر مواردی که برای نصب آسانسورکارگاهی باید به آن دقت داشت، وجود یک تابلو برق در نزدیکی مکان نصب می باشد. در این تابلو باید مقدار آمپر مورد نیاز برای موتور بر اساس تناژ آن تعیین گردد.
جهت خرید آسانسور کارگاهی دست دوم کلیک کنید یا با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.
مشاوره فنی و استعلام قیمت
شرکت یگانه کرین با فراهم نمودن بستری مناسب و آسان برای ارتباط با تیم فنی شما کارفرمایان محترم را تکریم نموده است. کافیست برای مشاوره و استعلام قیمت در هر کدام از موارد ذکر شده در این صفحه با ما تماس حصل فرمایید.
مرحله دوم: نصب و پیاده سازی آسانسورکارگاهی
بعد از این که مقدمات نصب و پیاده سازی مهیا شد، نوبت به مستقر کردن پایه ها می رسد. پایه های آسانسورکارگاهی باید بر روی فونداسیون ایجاد شده به صورت سفت و محکم نصب شود. برای نصب پایه تثبیت ها از رول بولت ها استفاده می گردد. بعد از این که پایه ها به درستی نصب شد، نوبت به نصب چند عدد سکشن می رسد. این سکشن ها بر روی پایه تثبیت با پیچ و مهره سفت می شود.
مرحله سوم نصب و پیاده سازی آسانسور کارگاهی : نصب کابین و موتورها
بعد از این که پایه ها و سکشن ها نصب گردید، نوبت به نصب کابین می رسد. با نصب آن باید موتورها، گیربکس ها را نصب نمود. در این مرحله ممکن است، لازم به اضافه کردن چند سکشن دیگر به سکشن های دیگر باشد که نصب می شود و سپس اولین کابل گیر بر روی سکشن نصب می شود و سکشن های دیگری نیز به آن اضافه می گردد.
مرحله چهارم نصب و پیاده سازی آسانسور کارگاهی : تکمیل نصب و راه انداری
در این مرحله نوبت به بستن کمربند دوم و همچنین کابل گیر دوم می رسد. با نصب آن می توان اقدام به نصب و راه اندازی تابلو برق و آماده سازی آسانسور جهت حرکت کردن نمود. البته باید در این مرحله باقی سکشن ها و کمربندها تا ارتفاع مورد نیاز نصب شود. البته برای این که بتوان به راه انداری آسانسورکارگاهی اقدام کرد، نیاز به بستن استوپر مکانیکی حد بالا، بستن و تنظیم کردن میکروسویچ ها و قرار دادن فنرهای زیر کابین آسانسور، بستن هندریل های بالای کابین اقدام کرد تا به این صورت بتوان آسانسورکارگاهی را نصب و پیاده سازی نمود.
جهت اجاره آسانسور کارگاهی کلیک کنید یا با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.
نکات مهم بعد از نصب آسانسورکارگاهی
با نصب آسانسورکارگاهی، شاید فکر کنید، که کار تمام شده است. در حالی که نیاز است به برخی نکات توجه و دقت داشت. از جمله این نکات می توان به این موارد اشاره کرد:
– تنظیم و تست کردن میکرو سویچ حد بالا و پایین و میکروسویچ تناژ آسانسور کارگاهی
– اطمینان از سفت شدن پیچ و مهره های سکشن های ارتفاعی و جوش کمربندهای مهار کننده آسانسور کارگاهی
– اطمینان از عملکرد صحیح پاراشوت
قیمت نصب و پیاده سازی آسانسور کارگاهی
در زمان نصب و پیاده سازی آسانسورکارگاهی یکی از مهم ترین پارامترهایی که مدنظر مشتریان قرار داد، قیمت نصب و پیاده سازی می باشد. قیمت نصب و پیاده سازی آسانسورکارگاهی بر اساس فاکتورهای مختلفی تعیین می شود. به همین دلیل برای آن نمی توان قیمت ثابت و مشخصی را ارائه داد. از جمله عواملی که بر روی قیمت نصب و پیاده سازی تاثیر می گذارد می توان به برند و نوع آسانسورکارگاهی، تناژ آن، نوع سیار و متحرک بودن آن، دستمزد تکنسین ها و نصاب ها، قیمت قطعات و لوازمی که برای نصب مورد نیاز است و غیره اشاره کرد. همه این پارامترها سبب می شود که قیمت نصب و پیاده سازی آسانسورکارگاهی بسیار متغیر باشد.
جهت تعمیر آسانسور کارگاهی کلیک کنید یا با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید
نصب و پیاده سازی آسانسور کارگاهی در تهران
در شهر تهران نصب و پیاده سازی آسانسورکارگاهی می تواند تا حدودی سخت و دشوار به نظر آید. چرا که تعدد بالای مراکز ارائه دهنده خدمات مربوط به آسانسور کارگاهی، برندها و مارک های مختلف آسانسورها، قیمت های متفاوت نصب و پیاده سازی و غیره … سبب ایجاد سردرگمی در بسیاری از مشتریان و افراد می شود.
نصب آسانسور کارگاهی در یگانه کرین
ولی با این وجود با کمی بررسی و جستجوی در گوگل می توان بهترین و مناسب ترین مرکز را برای نصب و پیاده سازی آسانسور کارگاهی در تهران پیدا کرد. با مراجعه به این مرکز می توانید به بهترین و دقیق ترین صورت آسانسورکارگاهی را در تهران نصب کنید و از خدمات ویژه آن بهره مند شوید.
اطلاعات بیشتر
هدف از تاسیس این مجموعه، ارائه تمامی خدمات در حوزه تاور کرین و آسانسور کارگاهی است. لذا به منظور ارائه خدمات واردات و سرویس ماشین آلات ساختمانی مانند تاور کرین، آسانسور کارگاهی و جرثقیل کارگاهی این مجموعه تاسیس شد.
تکیه بر توان بالای تخصص، واردات و تولید ماشین آلات با کیفیت ساختمانی با بهره گیری و استفاده از کادر فنی مجرب کاری بود که مجموعه انجام داد. بنابراین خرید و فروش تاور کرین و آسانسور کارگاهی، نصب و سرویس و نگهداری از تاور کرین و سایر ماشین آلات ساختمانی با اخذ تاییدیه نصب و راه اندازی از جمله تخصص ها و کارکردهای مجموعه است.
ارتباط با تیم یگانه کرین در خصوص پروژه
یگانه کرین در این مقاله نحوه نصب و پیاده سازی آسانسور کارگاهی را برای شما بیان خواهد کرد. در ساختمان سازی و کار هایی از این قبیل، اولین چیزی که به ذهن مدیران می رسد، سریع تر شدن کار ها و کاهش نیروی کار است؛ زیرا این ۲ مورد در کنار یکدیگر، منجر به کاهش هزینه ها شده و صرفه اقتصادی بیشتری دارد. این کار با کمک دستگاه های مکانیکی مختلفی مانند ماشین حمل سیمان، جرثقیل و تاورکرین و همچنین آسانسور کارگاهی، امکان پذیر است.
جهت اطلاع از سرویس نگهداری ماهانه و سالانه تاور کرین تماس بگیرید.
نصب و پیاده سازی آسانسور کارگاهی
آسانسور کارگاهی کمک زیادی به آسان تر شدن کار ها می کند و وظیفهی حمل کارکنان و مصالح به طبقات بالایی ساختمان را دارد. این آسانسور ها علاوه بر صرفه جویی در هزینه، منجر به کاهش سختی کار کارکنان نیز می شوند. اگر شما به دنبال تهیه آسانسور کارگاهی برای ساختمان یا کارگاه خود هستید، این مقاله را مطالعه کنید.
آسانسور کارگاهی چیست؟
آسانسور کارگاهی در واقع بالابر هایی هستند که برای راحت تر شدن ساخت و ساز در ساختمان های بلند مورد استفاده قرار می گیرند. بخش مهمی از زیرساخت در طیف وسیعی از ساخت و ساز هستند. آسانسورهای کارگاهی به منظور جابجایی آسان و کارآمد افراد با لحاظ کردن ایمنی های لازم بکار گرفته می شوند. امکان نصب این نوع از آسانسور ها در هر ساختاری وجود دارد.
برای اورهال تاورکرین و دریافت مشاوره با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.
این آسانسور ها در حقیقت نوعی ماشین هستند که از آن ها برای حمل و نقل مصالح و کارگران به طبقات بالایی، بصورت ایمن استفاده می شود. آسانسور کارگاهی در واقع به منظور مقاومت در برابر شرایط جوی مثل سرما و گرما شدیدی تولید شده اند سخت مانند سرما و گرمای شدید چه در فعالیت های ساخت و ساز و چه در فعالیت های صنعتی ساخته شده اند.
برای خرید تاور کرین و دریافت مشاوره با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.
آسانسور های کارگاهی بطور کلی به دو دسته ثابت و متحرک تقسیم بندی می شوند. از این رو نحوه نصب و پیاده سازی آسانسور های کارگاهی ثابت با متحرک متفاوت است. این کار باید توسط فرد متخصص انجام گیرد و خریدار نباید خودسرانه اقدام به نصب آسانسور نماید؛ زیرا در صورت عدم رعایت نکات ایمنی، احتمال وقوع حوادث نا گواری وجود دارد.
نحوه نصب و پیاده آسانسور کارگاهی
نحوه نصب و پیاده آسانسور کارگاهی بسیار راحت است. آسانسور کارگاهی را در سقف نصب می کنند و مانند بالابرهای ساختمانی فاقد پایه می باشند. وینچ را روی ریل قرار داده و آن را روی سقف متصل و محکم می کنند. (طول ریل ها اندازه های متغیری دارد ولی می توان اندازه آن را سفارش داد و جنس ریل از آهن کشی است) بعد از این که از صحت و سلامت بالابر اطمینان کامل حاصل شد، می توان بار را روی آن جایگزین نمود و به آسانی در سطوح عمودی آن را جابه جا کرد.
تعمیر تاورکرین خود را به یگانه کرین بسپارید.
به کارگیری بالابرها برای انتقال میزان خسارت به تجهیزات را کاهش داده و باعث ایمنی در کار و حفظ جان نیروی انسانی می شود. این بالابرها به راحتی قابلیت نصب دارند و پس از پایان کار، به مانند نصب، میتوان به راحتی آن ها را پیاده کرد و به مکان دیگری انتقال داد.
برای اینورترکردن تاورکرین و دریافت مشاوره با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.
نصب و پیاده سازی آسانسور کارگاهی دارای مراحل مشخصی است که باید این مراحل را پشت سر هم و بصورت کامل انجام داد. بهتر است انجام گرفتن مراحل نصب و پیاده سازی آسانسور کارگاهی توسط افراد متخصص انجام گیرد تا از آسیب رسیدن به افراد و دستگاه ها، جلو گیری شود.
مراحل نصب و پیاده سازی آسانسور کارگاهی
آماده سازی مکان نصب آسانسور:
آسانسور باید در محل مناسبی از ساختمان نصب شود تا علاوه بر داشتن کارایی لازم و دسترسی به تمام نقاط، دارای ایمنی کافی نیز باشد.
نصب قطعات آسانسور:
قطعات مختلف آسانسور شامل ریل ها، محفظه، موتور و… باید توسط متخصص مربوطه نصب شود.
وصل کردن برق:
برق کشی آسانسور باید بصورت استاندارد انجام شمد تا از برق دار شدن کابین و اتصالی کردن و آتش سوزی، جلو گیری شود.
راهنمای نصب و پیاده سازی آسانسور کارگاهی یگانه کرین
آسانسور کارگاهی یکی از آن دسته از دستگاه هایی است که منجر به آسان تر شدن کار ساختمانی می شود. نصب و پیاده سازی آسانسور کارگاهی توسط افراد متخصص انجام می شود. شما نیز می توانید برای تهیه، نصب و پیاده سازی آسانسور کارگاهی به سایت یگانه کرین مراجعه نمایید و راهنمایی های لازم در این زمینه را از طریق متخصصان این شرکت، دریافت کنید.